PIZZERIA
SA CARAVELLA IJLST

Welkom bij het Italiaans restaurant/ pizzeria Sa Caravella. Gevestigd in de voormalige schaatsenfabriek Frisia aan de Uilenburg 1 IJlst. Het is een sfeervol restaurant met 32 stoelen.

20141119_1830231.jpg

De lichte kleurstelling met de donkere originele balken in het plafond zorgen er, in combinatie met de nodige decoraties, voor dat het goed toeven is in het restaurant. Enkele houten schaatsen verwijzen treffend naar de eertijdse schaatsenproductie. Het terras aan de achterkant van het restaurant biedt in de zomermaanden een gezellige zit met een prachtig uitzicht over de Ruterpolder. Op het terras aan de voorkant kunnen gasten dan eveneens genieten van de gezellige drukte op het water rond de brug.
20141119_183122
Het restaurant heeft een originele hout gestookte oven en kent een uitgebreide menukaart met Italiaanse gerechten en afhaalmenu’s. Gasten kunnen hier ook terecht voor een kopje koffie of een lunch.

pi-02

We heten u van harte welkom in onze pizzeria,
groeten André & Jikkie 

3 gedachten over “”

  1. Voor het eerst hier een pizza afgehaald, bestelling was snel klaar, smaakte prima.
    Pizzeria ziet er gezellig uit. ( alleen jammer dat er niet gepind kan worden
    Voor herhaling vatbaar

  2. Gisteravond, 9 juni 2016, lekker gegeten bij Sa Caravella, dat zoveel betekent als ? Vast en zeker geen “scheve schaats”…..
    Voor het eten is het verplicht om eerst de Overtuinen in IJlst te bezichtigen. Ik heb in Nederland zelden zo iets moois gezien. Ze zijn ontstaan ivm het drogen van de was. Toen de wasmachine verscheen werden de tuintjes terstond aan hun lot overgelaten en verpieterden, tot de gemeente ze in beheer nam. De leilindes, zelden zo mooi gezien, ik val in herhaling. Over Sa Caravella wil ik ook iets heel moois schrijven, dat is denk ik niet nodig, je moet er gewoon gaan eten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *